Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obesity management -  ( fáze 1 ) Dieta, kterou je vhodné krmit u obezity.

Obrazek


Satiety Support Weight Management - ( fáze 1 ) Dieta, která je v hodná u obezity, diabetes melitus, obstipace, kolitídy reagující na vlákninu a u hyperlipidemie spojenou s nadváhou.

Obrazek


Weight Control ( Diabetic Support ) - ( fáze 2 ) Dieta je určná k udržování hmotnosti po programu ubývání na váze ( fáze 1 ), dále je vhodná pro psy se sklonem k obezitě, pro psy s diabetes mellitus, dále s hyperlipidémii spojenou s nadváhou, u kolitídy a u obstipace.

Obrazek


Diabetic Special Low Carbohydrate - Dieta ( konzerva ) vhodná u diabetes mellitus, u obstipace, u průjmu a u potíží s gastrickou mobilitou.

Obrazek


Hypoallergenic - Eliminační dieta, potraviní alergie s dermatologickými nebo digestivními projevy, potraviní intolerance, idiopatické záněty střev, exokrinní pankreatická insuficience, chronický průjem, bakteriální profilace.

Obrazek


Hypoallergenic Moderate Energy - Pro psy s nadváhou, kastrované či starší psy - indikace shodná s dietou Hypoallergenic.

Obrazek


Hypoallergenic Small Dog under 10 kg - indikace shodná s Hypoallergenic - pro psy o hmotnosti do 10 kg.

Obrazek


Sensitivity Control - Eliminační dieta, potravinní alergie s dermatologickýmí nebo digestivními projevy, potravinní intolerance, idiopatické záněty střeva, akůtní nebo chronický průjem, kolitida.

Obrazek


Skin Support - Atopická dermatitída, ichtyóza, podpora dermální funkce ( dermatitídy, alopecie ), pyodermie, alergie na bleší kousnutí, cikatrizace kůže, otitis externa.

Obrazek


Intestinal - Průjem, idiopatické záněty střeva, maldigesce, malabsorpce, kolitida, rekonvalescence, bakteriální proliferace, exokrinní pankreatická insuficience.

Obrazek


Digestive Low Fat - akutní pankreatitída, hyperlipidémie, průjem, lymfangiektázie, exsudativní enteropatie, bakteriální proliferace, exokrinní pankreatická insuficience.

Obrazek


Hepatic - Chronická hepatitída, portosystemický zkrat, maldigesce, malabsorpce, hepatická encefalopatie, insuficience jater, piroplasmóza, ikterus, poruchy meabolismu mědi.

Obrazek


Renal - chronická renální insuficience, recidivující urolitiáza, vyžadující alkalizaci pH moči : urátové a cystínové kameny, tvorba oxalátových kamenů u psů se zhoršenou funkcí ledvin.

Obrazek


Urinary S/O - Bakteriální cystitída, rozpouštění struvitů, recidivujíví urolitiáza se struvitem nebo Ca-oxalátovými kameny.

Obrazek


Urinary U/C - Léčba recidivující metabolické urolitiázy ( uráty, xantín nebo cystín ), udržovací dieta ( zvlášť indikovaná u plemen, u kterých existuje zvýšené riziko metabolických urolitů, např. u dalmatinů ), podpůrná dieta pro psy s leishmaniózou, kteří jsou léčení inhibitory xantinoxidázy ( např. allopurinolem ).

Obrazek


Early Cardiac - Všechna srdeční selhání ( stupeň I. až III. ). Pro stupeň IV. se doporučuje vlhké krmivo Cardiac Canine s nižším obsahem sodíku. Hypertenze.

Obrazek


Cardiac - Kongestivní srdeční selhání, hypertenze.

Obrazek


Mobility Support - Pomáhá zachovat kloubní mobilitu.

Obrazek


Mobility Special - Pomáhá zachovat kloubní mobilitu psů o hmotnosti nad 25 kg.

Obrazek


Dental Special - Každodenní zubní a ústní hygiena u psů o hmotnosti do 10 kg, omezuje tvorbu plaku a zubního kamene, přispívá k odstraňování zápachu z ústní dutiny.

Obrazek

Dental -  Každodenní zubní a ústní hygiena u psů o hmotnosti nad 10 kg, omezuje tvorbu plaku a zubního kamene, přispívá k odstraňování zápachu z ústní dutiny.

Obrazek


Oral Bar Small Dog under 10 kg - Každodenní doplněk stravy pro zubní a ústní hygienu psa o hmotnosti do 10 kg, omezuje tvorbu plaku a zubního kamene, přispívá k odstraňování zápachu z ústní dutiny.

Obrazek


Oral Bar For Oral Hygiene - Každodenní doplněk stravy pro zubní a ústní hygienu psa o hmotnosti nad 10 kg, omezuje tvorbu plaku a zubního kamene, přispívá k odstraňování zápachu z ústní dutiny.

Obrazek


Convalescence Support - Anorexie, podvýživa, krmení sondou, neschopnost přijímání potravy, pooperační stavy, březost, laktace, růst.

Obrazek


Convalescence Support - Anorexie, podvýživa, krmení sondou, neschopnost přijímání potravy, pooperační stavy, březost, laktace, růst.

Obrazek


Rehydration Support - Akutní průjem, pooperační stavy, nezávažné zvracení, přechod z parenterální na enterální výživu, nezávažná dehydratace.

Obrazek


Recovery - Anorexie, podvýživa, nutriční podpora při pooperačních stavech a při intenzívní péči, rekonvalescence, krmení sondou, hepatická lipidóza u koček, březost, laktace, růst.

Obrazek